Restorasyon Forum

Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Restorasyon Forum - Reklam Alanı

Gönderen Konu: Hani restore edilecekti, 2 yıl oldu..  (Okunma sayısı 5655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Restorasyon

  • Restorasyon Forum
  • *****
  • İleti: 824
  • Cinsiyet: Bay
Hani restore edilecekti, 2 yıl oldu..
« : 07 Mayıs 2011, 20:59:16 »
Hani restore edilecekti, 2 yıl oldu..

Çorlu Belediyesine ait olan Çorlunun en eski Belediye binası sözde restore edilecekti, fakat bu projenin de sonu hezimetle bitti, verilen sözler yine tutulmadı. “Çorlu Belediyesi'ne ait en eski bina olan Tarihî Belediye Binası restore edilerek şehrimize kazandırılacaktı.



Üniversitelerden konuyla ilgili olarak bilimsel destek alınıyordu. Restorasyon projesi ihale aşamasında bulunmaktaydı. Bu bina Belediyenin imkânlarıyla restore edilecekti.”

Çorlu Belediye Başkanı 1.yıl değerlendirmesinde restore edilecek eski belediye binası hakkında bu bilgileri vermişti. Fakat Belediye başkanlığında ikinci yılına girmesine rağmen bina hala restore edilemedi. Sağlık grup başkanlığı tarafınca da kullanılan bina restore edilmek amacıyla boşaltılmıştı. Boşaltılan söz konusu eski belediye binası hala boş bir şekilde bekletiliyor.

Şimdilik ücretsiz otopark alanı olarak kullanılan eski belediye binası bahçesinde binanın camlarının kırık olduğu ve ayrıca bina camlarının tahta korumalıklarla kapatıldığı görülüyor. Çorlu halkı, “başkanımız bizlere burayı çok güzel bir şekilde restore edip siz değerli halkımın gözleri önüne sereceğim demişti, fakat yine ağzımıza bir parmak bal çaldı da bizi böyle tatmin etti. Çorlu eski belediye binası da değerlendirilemeyecek ve sonucunda burası da bir metruk bina haline gelecek. Şimdiden camları kırılmaya başlanılan binada kapılar zincirle kitlenmiş yakında o zincirlerde kırılır” dediler.

Vatandaşlar, “her seçim öncesi başkanlar yapamayacakları konular hakkında sözler verirler, yol yapıcağız, okul yapıcağız diye, bizim başkanımızda bu alanı restore edecekti gerçi bu seçim öncesi verilen bir söz değil seçildikten sonra Çorlu Belediye başkanı olduktan sonra verdiği bir sözdü. Tabi ki bizde bunu başkanın her verdiği söz gibi yedik, gerçekten restore edilseydi Çorlu İlçesine güzel bir kültür hazinesi kazandırmış olacaktı fakat sonu hüsranla bitti. Umarız başkan verdiği bu sözü hatırlarda tekrar yeni bir çalışma ile bu alana sahip çıkar” dediler.

mimar...
  • Ziyaretçi
Ynt: Hani restore edilecekti, 2 yıl oldu..
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2011, 21:25:23 »
bildiğim kadarıyla bu yapıyı  zorlu holding restore edecekti. ama etmemişler demek..

 

* Bizi Takip Edin

Son Mesajlar

Çalışma arkadaşları arıyoruz. Gönderen: Yunus.teze
[Dün, 22:43:50]


cmbzrqjy Gönderen: metformin 100 mg
[Dün, 19:31:55]


ÇALİŞMA ARKADAŞLARI Gönderen: zeki0669
[17 Nisan 2024, 19:26:12]


Top-notch Ğ¡asual Dating - Legitimate Girls Gönderen: zgtasoluk
[17 Nisan 2024, 06:48:19]


Premier Ğ¡asual Dating - Verified Maidens Gönderen: Dursunfurkan
[16 Nisan 2024, 19:27:44]


RESTORATÖR ANKARA (7 YIL DENEYİM) Gönderen: Mehmet Güngör
[16 Nisan 2024, 18:54:22]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal