Restorasyon Forum

Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Restorasyon Forum - Reklam Alanı

Gönderen Konu: Ukraynalı turist bu sezon sürpriz yapabilir`  (Okunma sayısı 2866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vecih

  • Restorasyon Forum
  • ****
  • İleti: 363
  • Cinsiyet: Bay
  • Okul: MSGSÜ
Ukrayna`nın başkenti Kiev`de, 15. Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı`nda (UITT) Ukraynalı turisti kendisine çekmek isteyen ülkeler buluştu. Türkiye`nin milli stant açtığı fuarda Türk turizmcilerinin yüksek katılımıyla ve gösterişli stantlarıyla gövde gösterisi yaptı.


Uluslararası Fuar Merkezi`nde dün başlayan ve 27 Mart tarihine kadar devam edecek fuara çok sayıdaki Türk tur operatörü ve önde gelen Türk otellerinin yanı sıra bir çok ülkeden 650 şirket katılıyor.


İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Turizm ve Tanıtma Müdürlüğü Uzmanlarından Hakan Çıtık; `2010 yılında İstanbul`da kültürel anlamda çok değişik faaliyetlerimiz olacak. Bu kapsamda İstanbul`u ziyaret eden Ukraynalı sayısının artacağını düşünüyoruz. İstanbul 2010 projesi içerisinde Ukrayna halkı ile birlikte olmayı istiyoruz` dedi.


İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti projesi hakkında bilgi veren Hakan Çıtık bu kapsamda İstanbul`daki tarihi yerler ve müzelerin restorasyonu, tiyatro, konser gibi sanatsal etkinlikler ve İstanbul tanıtımının yapılacağını belirtti.


Kiev Türkiye Kültür ve Tanıtım Müşavirliği`nin standında ebru, cam işleme sanatı gibi geleneksel Türk sanatları uygulamalı olarak yapıldı. Türk sanatçıların ebru uygulamaları büyük ilgi gördü.


`UKRAYNALI TURİST BU SEZON SÜRPRİZ YAPABİLİR`


Fuarın ilk günü olmasına rağmen katılımın yüksek düzeyde olduğunu belirten Anex Tour Ukrayna Genel Müdürü Mehmet Gündoğdu Cihan`a yaptığı değerlendirmede; `Ukrayna ve Rusya pazarı BDT pazarı fiyata endeksli pazar. Otellerin aksiyonları ve benzin fiyatlarının düşmesi fiyatları belli oranda düşürecek bundan dolayı ben Türkiye destinasyonuna olan tur paketi satışlarının çok aşağıya düşeceğini sanmıyorum. Bu sezon beni korkutmuyor çünkü kriz nedeniyle herkes hazırlıklı giriyor. Üstelik fuarların bize verdiği izlenim aslında durumun kötü olmadığını işaret ediyor. Bu sezon özellikle Ukraynalı turist bir sürpriz yaparak beklenenin üzerine çıkabilir. Ben başarılı bir sezon bekliyorum` dedi.


Anex Tour olarak her yıl reel planlarla yüzde 30-35 oranlarında bir büyüme gerçekleştirdiklerini anlatan Gündoğdu kriz nedeniyle piyasada beklenen yüzde 30 daralmaya karşılık yüzde 30`luk bir büyüme hedeflediklerini bu nedenle direk Antalya`ya charter uçuş yapacak yeni bölgeler eklediklerini açıkladı.

2009-03-26 UkraynaHaber
Güzel sanatlarda muvaffak olmak, bütün inkilaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet mahrum kalacaklardır.”   M.KEMAL ATATÜRK

 

* Bizi Takip Edin

Son Mesajlar

Çalışma arkadaşları arıyoruz. Gönderen: Yunus.teze
[Dün, 22:43:50]


cmbzrqjy Gönderen: metformin 100 mg
[Dün, 19:31:55]


ÇALİŞMA ARKADAŞLARI Gönderen: zeki0669
[17 Nisan 2024, 19:26:12]


Top-notch Ğ¡asual Dating - Legitimate Girls Gönderen: zgtasoluk
[17 Nisan 2024, 06:48:19]


Premier Ğ¡asual Dating - Verified Maidens Gönderen: Dursunfurkan
[16 Nisan 2024, 19:27:44]


RESTORATÖR ANKARA (7 YIL DENEYİM) Gönderen: Mehmet Güngör
[16 Nisan 2024, 18:54:22]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal