Restorasyon Forum

Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Restorasyon Forum - Reklam Alanı

Gönderen Konu: İstanbul'da kimi restorasyon projelerine yardım edebilecek arkadaşlar buraya ...  (Okunma sayısı 40320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BurhanGuvenkaya

• Yeni Üye
  • *
Henüz bir iş verebilecek değilim ...

Ame kimlerle yapabileceğimi görebilmek amaçlı açtığım konudur.

Sevgilerimle

Burhan Güvenkaya
Y.Mimar

rest-ozkan
  • Yeni Üye
  • *
Burhan bey merhaba.iyi çalışmalar dileklerimle.Aslen Sakaryalıyım.1974 İstanbul doğumluyum.MSÜ. Mezunuyum(2002).Mezuniyetimle beraber bir çok projede emeğim oldu. Son olarak Sultanahmet Arkeolojik Park-Ek Otel Tesisleri Projesi kapsamında,ekibimle birlikte mevcut kalıntıların fotogrametrik yöntemle analitik rölövelerini hazırladım (bilim Kurulu için).Ağırlıklı olarak akademisyenler ile çalıştım.Semih İrteş'ten tezhib dersi aldım.(Topkapı Sarayı-2 yıl). çalışmalardan örnek vermek için mail adresinizi göremedim bu sebele gönderemiyorum.Geçici olarak şehir dışındayım.Görüşebilmek dileğiyle

Özkan ÖZDEMİR
02644186469
05367902775
rest-ozkan@hotmail.com

BurhanGuvenkaya

• Yeni Üye
  • *
İlginize teşekkür ediyor, arkadaş listeme alıyorum. İş sözkonusu olduğunda haberleşmek üzere hoşçakalınız.

elifburak

• Yeni Üye
  • *
merhaba ben elif eğer iş olursa bende çalışabilirim msü mimari restorasyon mezunuyum

emel gençer

• Yeni Üye
  • *
merhaba Burhan Bey
safranbolu myo mimari restorasyon bölümü mezunuyum. Eger eleman ihtiyacınız olursa sizinle çalısmayı çok isterim.İsterseniz mail adresinize cv'mi yollayabilir. İlginize şimdiden teşekkürler, iyi çalışmlar.

mustafa_duran
  • Yeni Üye
  • *
arkadaşlar ben 5 yıldır restorasyon projeleri yapıyorum eğer proje yaptırmak isteyen olursa ekleyebilir

mim_mustafa40@hotmail.com

filizkoca
  • Yeni Üye
  • *
Merhaba,
 Altınoluk,Bursa ve Kastamonu da rölöve-restorasyon çalışmaları yaptım. CV ve yaptığım işlerden örnekler gönderebilirim. Görüşmek üzere...
                                                                                                                                       filiz_koca@yahoo.com

doğruahşap
  • Yeni Üye
  • *
merhaba ben marangoz ustasıyım ahşap restorasyon işleri yapmaktayız eğer iş olursa çalışmak isteriz yapmış olduğumuz işlere www.dogruahsap.com adresinden bakabilirsiniz yeni yapılan işler siteye henüz eklenmemiştir saygılar.

mustafa_duran
  • Yeni Üye
  • *
slm ben mustafa duran eminönü fatih arnavutköyde restorasyon projeleri yaptım çizimleri fason veya tamamı bana ait olarak çizebilirim bu işi 7 yıldır yapıyorum tel 0530 644 38 30

ebru_3434

• Yeni Üye
  • *
merhabalar,
2009 safranbolu myo mezunuyum. amcazade yalısı restorasyon projesinde çalıştım. ilginiz için teşekkür ederim...

underworld
  • Yeni Üye
  • *
selamlar bursada ikamet ediyoruz 3 kişilik bir ekibiz iş olduğunda anlaşıp gelip çalışabilir.
isterseniz yaptığımız projelerden örnek gönderebiliriz.
çevre illerde yaptığımız ev - cami - bedesten - köşk vb. projeler bulunmaktadır
saygılar.

EBRU AKSEL ARNAVUTOĞLU
  • Yeni Üye
  • *
Merhaba, ben de DPÜ mimari restorasyon mezunuyum. Ayasofya'da stajımı yaptım. Topkapı Sarayı Harem Bölümlerinde çini restorasyonunda 2 yıl görev aldım. işimizin bitmesi nedeniyle ara verdik fakat ben Röleve ve Anıtlar Müdürlüğünde gönüllü olarak röleve çalışmalarında bulundum. İşimi çok seviyorum, 2 yıdır farklı bir sektörde çalışıyorum ama sürekli kendimi geliştirecek bilgiler okuyorum. Tek eksiğim Auto-cad onu da en kısa zamanda kapatmayı planlıyorum. cv.mi gönderebilirim.

Saygılarımla
EBRU AKSEL ARNAVUTOĞLU

BurhanGuvenkaya

• Yeni Üye
  • *
Autocad çok önemli bir eksik Ebru .. bir an önce halletmelisin.

a.Eser

• Yeni Üye
  • *
  • I'm not only perfect,I'm also an architect
İyi günler Burhan bey.Safranbolu Restorasyon mezunuyum..şuan Beykent Universitesinde iç mimarlık bölümünde burslu olarak okumaktayım.Restorasyonda 3 senelik iş tecrübem bulunmaktadır İstanbul'da ikamet etmekteyim.İlgilenirseniz Cv ve çizmiş olduğum projeleri gönderebilirim.İyi çalışmalar..
I'm not only perfect,I'm also an architect

EBRU AKSEL ARNAVUTOĞLU
  • Yeni Üye
  • *
Merhaba, ben de DPÜ mimari restorasyon mezunuyum. Ayasofya'da stajımı yaptım. Topkapı Sarayı Harem Bölümlerinde çini restorasyonunda 2 yıl görev aldım. işimizin bitmesi nedeniyle ara verdik fakat ben Röleve ve Anıtlar Müdürlüğünde gönüllü olarak röleve çalışmalarında bulundum. İşimi çok seviyorum, 2 yıdır farklı bir sektörde çalışıyorum ama sürekli kendimi geliştirecek bilgiler okuyorum. Tek eksiğim Auto-cad onu da en kısa zamanda kapatmayı planlıyorum. cv.mi gönderebilirim.

Saygılarımla
EBRU AKSEL ARNAVUTOĞLU

aysegul88

• Yeni Üye
  • *
merhabalar ben sakarya mımarı restorasyon mezunuyum.bu sene mezun cıktım.ıbb kudeb te staj yaptım.autocadım ıyıdır.öğrenmeye açık bırısıyım.yetıstırılmek ve bolumumde ılerlemeyı ıstıyorum.çalısmalarınızda yer almak ısterım.ilginize.saygılarla.

fevziaksoy

• Yeni Üye
  • *
  • yaptıklarım yapacaklarımın vekaleti'dir
 BEN SİZE ANCEK BUŞEKİLDE YARDIMCI OLURUM.....Merhaba ben fevziaksoy 25,yıldır ahşap restorasyon ustası ve yöneticisolarak çalışıyorum ilkokul mezunuyum ama bir restorasyon mimarıkadar bilgi ve deneyime sahibim götürü ve maşlı restorasyon yaptığım sarayların ve özel şahıs  köşklerinden birkaçı günaydın turizm sahibinin tarabyadaki köşkü, Beşiktaş yıldız sarayı büyük mabeyn işi restorasyon bölümü şefliği ayrılış sebebi iş bitimi,ergovan restoran Ortaköy, harbiye askerimüzesi bir bölümü işi saha kalfalığı,ayrılış sebebim iş bitimi,nun nun restoran kanyon,Necdet kalkavanın çamlıcadaki köşkü, başbakanlık köşkü(sahit Halimpaşa yalısı )ahşap bölümüustabaşılığı ayrılış sebebim iş bitimi,hüber köşk (cumhur başkanlığı köşkü) ayrılış sebebim iş bitimi,radisson sas oteli küçük çekmece, Buna benzer ağırlıkta restorasyon işleri ve dekorasyon ahşap işlerin yapımda usta ,usta başı vesaha kalfalığı yaptım ve yazamadığım birçok  köşk ve özel şahıs villalarının yapımında bizzat bulundum ve son 5 yıldan beride özel firmalarda yönetici konumunda görev yapmaya çalışıyorum bugünekadar çalıştığım firmalardan hiçprblemli ayrılmadım hep iş bitimlerinde ayrıldım ve kendi yaptığım köşkleride başarı ile bitirdim azimli ve işimde hırslıyım profosyonel olduğuma inanıyorum diplomam yok ama deneyimim ve bilgim çok proje okumada sonderece deneyimim var kısacası eski eser ve  restorasyonda  sonderece deneyimli ve profosyonelim işimin ehliyim 9 yaşından beri ahşap restorasyon uygulamada çalışıyorum yaşım
YAZMIŞ OLDUĞUM ÖZ GEÇMİŞİMİ SIKILMADAN OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ,SAYGILARIMLA.

makgul
  • Yeni Üye
  • *
  • kalemkar (edirnekari ustası --müzehhibe --ebru)
merhabalar
ismim merve 2,5 yıldır restorasyonlarda kalemişi/ edirnekari konusunda deneyimliyim bu branşa ait sertifikamda mevcut (aynı zamanda ebru ve tezhip çalışmalarım var) bursa'da ikamet ediyorum ve burada çalışmalarım oldu.belki bu branşlada ilgili kişiler ihtiyaç duyulur diye iletinize cevap veriyorum
pegasusmer@hotmail.com

aslan38

• Mimar
  • özel üye
  • Ya en iyi olacaksın! Yada en iyilerden olacaksın!
  • Okul: Kutahya Dumlupinar University - Azerbaijan University of Architecture and Construction
arkadaşlar lütfen  telefon numaralarınızı ve mail adreslerinizi özel mesaj olarak gönderin tedbir amaçlıdır. saygılarımla
ZArifoglu
Sinan'in izinden giden mimar.

civciv

• Yeni Üye
  • *
merhaba kalem işi restorasyon altın varak gibi bircok konuda deneyımlıyım.enson antalya clup alibey otelin kalem işi ve varaklarını yaptıkiş olduu taktirde ilgilenen arkadaslarla calısmak ısterı saygılarrr

* Bizi Takip Edin

Son Mesajlar

RESTORATÖR Gönderen: dikicirestorasyon
[Bugün, 12:12:49]

CEPHE RESTORASYON ŞANTİYESİNE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI Gönderen: starcephe
[Bugün, 07:17:01]

Ynt: İŞ ARIYORUM Gönderen: hanife selvinaz polat
[Dün, 19:32:51]

İŞ ARIYORUM Gönderen: hanife selvinaz polat
[Dün, 19:29:44]

talk to hot girls online Gönderen: busraemmez
[23 Eylül 2025, 22:27:25]

MALATYA İLİ CAMİİ RESTORASYON ŞANTİYELERİNDE ÇALIŞACAK MİMAR/MÜHENDİS Gönderen: ayrestorasyon
[23 Eylül 2025, 11:20:12]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2025, SimplePortal