BEN SİZE ANCEK BUŞEKİLDE YARDIMCI OLURUM.....Merhaba ben fevziaksoy 25,yıldır ahşap restorasyon ustası ve yöneticisolarak çalışıyorum ilkokul mezunuyum ama bir restorasyon mimarıkadar bilgi ve deneyime sahibim götürü ve maşlı restorasyon yaptığım sarayların ve özel şahıs köşklerinden birkaçı günaydın turizm sahibinin tarabyadaki köşkü, Beşiktaş yıldız sarayı büyük mabeyn işi restorasyon bölümü şefliği ayrılış sebebi iş bitimi,ergovan restoran Ortaköy, harbiye askerimüzesi bir bölümü işi saha kalfalığı,ayrılış sebebim iş bitimi,nun nun restoran kanyon,Necdet kalkavanın çamlıcadaki köşkü, başbakanlık köşkü(sahit Halimpaşa yalısı )ahşap bölümüustabaşılığı ayrılış sebebim iş bitimi,hüber köşk (cumhur başkanlığı köşkü) ayrılış sebebim iş bitimi,radisson sas oteli küçük çekmece, Buna benzer ağırlıkta restorasyon işleri ve dekorasyon ahşap işlerin yapımda usta ,usta başı vesaha kalfalığı yaptım ve yazamadığım birçok köşk ve özel şahıs villalarının yapımında bizzat bulundum ve son 5 yıldan beride özel firmalarda yönetici konumunda görev yapmaya çalışıyorum bugünekadar çalıştığım firmalardan hiçprblemli ayrılmadım hep iş bitimlerinde ayrıldım ve kendi yaptığım köşkleride başarı ile bitirdim azimli ve işimde hırslıyım profosyonel olduğuma inanıyorum diplomam yok ama deneyimim ve bilgim çok proje okumada sonderece deneyimim var kısacası eski eser ve restorasyonda sonderece deneyimli ve profosyonelim işimin ehliyim 9 yaşından beri ahşap restorasyon uygulamada çalışıyorum yaşım
YAZMIŞ OLDUĞUM ÖZ GEÇMİŞİMİ SIKILMADAN OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ,SAYGILARIMLA.