Restorasyon Forum

Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Restorasyon Forum - Reklam Alanı

Gönderen Konu: Bursa Anadolu Erkek Lisesi, mezun öğrencileri tarafından restore edilecek  (Okunma sayısı 6554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RestorasyonForum

  • Yönetici
  • *****
  • İleti: 739
Bursa Anadolu Erkek Lisesi, Lise Mezunları Derneği(BELDER) tarafından restore edilecek.



Anadolu Erkek Lisesi binasının restore edilmesiyle ilgili protokol, Vali Şahabettin Harput, İl Millî Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve Bursa Erkek Lisesi Mezunları Derneği (BELDER) Yönetim Kurulu arasında valilik binasında imzalandı.

Osmangazi ilçesinde bulunan tarihi eser niteliğindeki Bursa Erkek Lisesi binası, Lise Mezunları Derneği (BELDER) tarafından gerekli restorasyon ve rölöve projeleri hazırlattırılıp, özgün mimari karakteri açısından önemi dikkate alınarak restore edilecek. Restorasyon çalışmaları kapsamında mevcut spor salonu yıkılarak yerine daha modern bir spor salonu inşa edilecek. Çevre düzenlemesiyle birlikte yepyeni bir çehre ve kimlik kazanacak olan Erkek Lisesi binasında restorasyon, spor salonu ve çevre düzenlemesi işleri yaklaşık dört milyon TL`ye mal olacak. Çalışmalar yaz döneminde tamamlanarak, okul önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazır hale getirilecek.

Tarihi eser niteliğindeki okulun restorasyonunu gerçekleştirecek olan Erkek Lisesi Mezunları Derneği`ni tebrik eden Vali Harput, okullardan mezun olan öğrencilerin kendilerini yetiştiren eğitim kurumlarını unutmayarak, eksiklerini gidermelerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Derneklerinin amaçlarından birisinin de okulun ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu belirten BELDER Başkanı Recep Bilal Cenkçiler de, `Bu projeyi anlattığımız da Sayın Vali ve İl Millî Eğitim Müdürümüz projeyi çok olumlu karşıladılar. Bizlere verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de mezun olduğumuz okulu restore etmekten dolayı büyük mutluluk duyacağız.` dedi.

Kaynak : Cihan Tarih : 27 Şubat 2009
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar Forumumuzda. Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..

 

* Bizi Takip Edin

Son Mesajlar

Yeni mezun Restoratör iş arıyor Gönderen: Mrvnr386
[Bugün, 16:18:18]


Outstanding Ğ¡asual Dating - Verified Damsels Gönderen: eslemcnl
[Bugün, 16:00:57]


Restoratör - Deneyimli - Ekip Portföyü geniş Gönderen: baskaya34
[10 Haziran 2024, 15:49:53]


Tarihi eser restorasyonlari kalemişleri Gönderen: murateminkoz
[09 Haziran 2024, 14:56:59]


STAJ Gönderen: enskzu
[08 Haziran 2024, 16:36:24]


Ynt: restorasyon bölümünde okuyan stajer öğrenci alinacaktir Gönderen: enskzu
[08 Haziran 2024, 16:21:47]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal