Restorasyon Forum

Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Restorasyon Forum - Reklam Alanı

Gönderen Konu: Londra daki Dickens Müzesi Yeniden Hizmete Giriyor  (Okunma sayısı 2408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caner

  • Restorasyon Forum
  • ***
  • İleti: 160
  • Cinsiyet: Bay
Londra daki Dickens Müzesi Yeniden Hizmete Giriyor
« : 06 Aralık 2012, 17:44:33 »

Londra'daki Dickens Müzesi Yeniden Hizmete Giriyor

Ünlü İngiliz yazar Charles Dickens'ın Londra'da müze olarak kullanılan evi, restorasyon çalışmasının ardından yeniden açılıyor.

Ünlü İngiliz yazar Charles Dickens'ın Londra'da müze olarak kullanılan evi, restorasyon çalışmasının ardından yeniden açılıyor. Dickens'in ailesiyle birlikte yaşadığı 4 katlı tuğla ev, yıllardır bakımsız bir biçimde müze olarak kullanılmasının ardından 4 milyon 800 bin dolarlık restorasyon çalışmasıyla yenilendi.Eski haliyle hayranlarının akınına uğrayan ancak Londra'ya gelen birçok ziyaretçi tarafından fark edilmeyen evde, Dickens'in 1837 ve 1839 yılları arasında yaşadığı, "Nicholas Nickleby" ve "Oliver Twist" gibi eserlerini yazdığı odalar ziyaret edilebilecek. Müze müdürü, restorasyon sırasında evin, "sanki Dickens biraz önce çıkmış" gibi görünmesini amaçladıklarını söyledi.
Pazartesi gününden itibaren ziyaretçilere açılacak Dickens Müzesi'ni yılda yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Anadolu Ajansı

 

* Bizi Takip Edin

Son Mesajlar

Sirkeci bölgesinde bulunan şantiyemiz için hakediş sorumlusu Gönderen: aytacalagoz_
[Dün, 13:38:25]


Kalemkar alım ilanı Gönderen: Erart38
[04 Haziran 2026, 23:44:28]


Freelance Rölöve Restorasyon Proje Çizimi Gönderen: mineöztürk
[04 Haziran 2026, 15:44:01]


Restorasyon uzmanı mimar Gönderen: Esra Yüce
[03 Haziran 2026, 11:18:56]


Uzaktan Hakediş, Metraj ve Teknik Ofis Hizmeti Gönderen: Restmimar
[01 Haziran 2026, 17:57:49]


Ynt: Restoratör MİMAR - GTÜ + MSGSÜ Gönderen: elifnurserce
[22 Mayıs 2026, 10:49:37]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal