Restorasyon Forum

Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Restorasyon Forum - Reklam Alanı

Gönderen Konu: Dayanışma ve Kalkındırma Derneğini törenle hizmete açıtılar  (Okunma sayısı 3763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RestorasyonForum

  • Yönetici
  • *****
  • İleti: 739
Cumalıkızık Köyü Kadınları Eğitimi, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği törenle hizmete açıldı.

Törene Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin in yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir ile dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumalıkızık ın gelecek nesillere taşınması için restorasyon çalışmalarının hızla devam ettiğine dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, `Cumalıkızık için pek çok başarılı çalışmanın altına imzamızı atmış bulunuyoruz. Başlattığımız ve yapımı hızla devam eden restorasyon çalışmalarının yanı sıra sosyo-kültürel faaliyetlerle de Cumalıkızık ın gelişmesini ve ilerlemesini sağlıyoruz. Elbette bu gelişim ve ilerlemeye Cumalıkızıklıların da katkılarını koymaları gerekiyor. İşte bugün burada açılışını yaptığımız Cumalıkızık Köyü Kadınları Eğitimi, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği ile Cumalıkızıklı hanımlarımızın bizim bu çabamıza katkı sağlayacakları derneğin açılış törenini gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin hayırlı-uğurlu olmasını temenni ediyor. Hanımlarımıza başarılar diliyorum.` diye konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadınların gününü kutlayarak sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Yalçın ise hükümetin kadına yönelik yaptığı çalışmalardan bilgiler verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul da kadınların her zaman hayattaki önemine değinerek her konuda olduğu gibi bu konuda da gerekli duyarlılığın gösterilmesini söyledi.

Cumalıkızık Köyü Kadınları Eğitimi, Dayanışması ve Kalkındırma Dernek Başkanı Nevin Aktaş ise eğitime büyük önem vereceklerini kaydetti

Kaynak :birincikuvvet.com Tarih :09 Mart 2009 Pazartesi
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar Forumumuzda. Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..

 

* Bizi Takip Edin

Son Mesajlar

Ñ†ÑƒĞ¿Ğ¸Ñ Ğ±Ğº зенит Gönderen: Zenitbet1.com
[Bugün, 03:25:21]


ojxrfhziq Gönderen: buy valtrex singapore
[Dün, 14:04:48]


ulgendro Gönderen: prednisone 9 mg
[05 Mayıs 2024, 05:07:46]


Ynt: İNŞAAT TEKNİKERİ- RESTORATÖR Gönderen: Ziyaretçi
[04 Mayıs 2024, 13:54:38]


lhxeuxoq Gönderen: all med pharmacy
[30 Nisan 2024, 13:21:57]


Ynt: Staj yeri arıyorum Gönderen: RestorasyonForum
[30 Nisan 2024, 08:45:47]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal